Kook thuis mee met de Oale Ste!

Bistro de Oale Ste dinerbox

Bistro @home !

Als onze gasten niet naar ons toe kunnen komen, dan komen we toch gewoon naar u toe. Met kook thuis mee met de Oale Ste kunt u het “ uit eten gevoel “ thuis ervaren. Geniet van een heerlijk 3 of 4 gangen diner met bijpassende wijnen.

Gewoon Oale Ste dus maar dan vanuit je eigen keuken.

De ingrediënten voor het menu zijn allemaal vers bereid en netjes voor u verpakt. Daardoor kunt u met een gerust hart en met veel plezier in de keuken staan. We hebben voor het menu een duidelijke handleiding gemaakt doordat u stap voor stap het menu kan bereiden. Dus ook de iets minder grote keukenhelden kunnen een perfect diner op tafel zetten! Hoe “ cool “ is dat.

Met kook thuis mee met de Oale Ste gaan wij samen de culinaire uitdaging aan! Met deze uitgekookte box kun je zonder problemen voor je zelf en voor je gasten een heerlijk 3 of 4 gangen menu op tafel zetten. Tuurlijk is er ruimte voor je eigen creativiteit!

De box is alleen te bestellen voor het weekend. Wij zien graag uw bestelling voor donderdag 12.00 tegemoet.

Menu week 3 en week 4

Carpaccio van ossenhaas   I briochestengel I Parmezaan I pesto

Pastinaaksoepl I bacon I kruidenolie

Kabeljauw  I pasta  I beurre blanc saus

Chocolademousse  I rood fruit compote  I koekcrumble I meringue

Om de twee weken is er een ander menu.

Bestellen kan voor donderdag 21 januari of 28 januari  12.00

Elke vrijdag kunt u dan het menu komen ophalen tussen 12.00 en 16.00 met eventueel de bijpassende wijnen.

3 gangen menu € 34.50 I 4 gangen menu € 37,50

Gelijk bestellen? Dat kan. Ga naarwww.besteleenvoudig.nl/oaleste of stuur ons een mail met wat u graag wilt bestellen : info@oaleste.nl

Valentijnsdag 2021

Speciaal voor Valentijnsdag heeft bistro de Oale Ste een heerlijk 3-gangen dinerbox samengesteld voor u! Een heerlijk menu inclusief een flesje wijn ( rood of wit ) een rode kaars, servetten, afspeellijst, duidelijke beschrijving hoe u het klaar moet maken en een mooie rode roos van tuincentrum Odink! U kunt de dinerbox voor woensdag 10 februari 12.00 bestellen bij ons en zaterdag 13 februari afhalen tussen 11.00 en 13.00 bij de Oale Ste! Zo maakt u van Valentijnsdag toch een mooie dag om nooit te vergeten! Dus verras uw geliefde met deze supermooie  en heerlijke dinerbox. De ik hoal voan oe bistro Valentijnsbox is te bestellen voor 79,50 voor twee personen. Bestellen kan een week van te voren in de webshop. Ga naarwww.besteleenvoudig.nl/oaleste wilt u de box nu al bestellen? Stuur dan een mail naar : info@oaleste.nl of 0548-622478.

Huisgerookte zalm  I gamba I koolraap I limoenmayonaise

************

Runderentrecote  I gekaramellisseerd spek I roze pepersaus

***********

Taartje van framboos  I structuren van passievrucht  I Ruby chocolade

Betaling uitsluitend per pin of contant.

Reserveren