Reserveren
Menu

Overnachten op de Sallandse Heuvelrug

De perfecte camping in Nijverdal voor jou

Je kent het allemaal.. je hebt genoten van een heerlijke diner en hebt helemaal geen zin in die reis terug naar huis. Je wilt lekker neerploffen op die comfortabele bank. Daar hebben we dé oplossing voor: blijven overnachten vlak naast Bistro de Oale Ste. Makkelijker kan bijna niet. Bistro De Oale Ste ligt namelijk op hetzelfde terrein als De Noetselerberg, een heerlijke 5-sterren camping in Nijverdal. Je krijgt er het prachtige natuurgebied bij naast de deur bij voor de meest relaxte ervaring en een prachtig uitzicht vanuit je accommodatie. Na het diner kun je dus rollend naar huis… Klinkt perfect, toch? 

Meer informatie

Relaxen op de camping in Nijverdal

Verschillende soorten accommodaties

Naast dat je zelf kunt kamperen, worden er op De Noetselerberg verschillende accommodaties aangeboden waarin je heerlijk kunt genieten. Je kunt kiezen uit de volgende accommodaties:

  • Trekkershutten
  • Woodlodges
  • Safarilodges
  • Mobile homes
  • Jachthuis

De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en bieden jou al het comfort in de wereld. Om zorgeloos te genieten van een geweldige vakantie! Je vindt er accommodaties met een gezellige woonkamer, volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en je eigen privé veranda of terras.

Meer informatie

Alles voor een geweldig verblijf

Faciliteiten op de camping

Camping De Noetselerberg biedt verschillende faciliteiten aan om jouw verblijf tot een succes te maken. Zo vind je er een binnen- en buitenzwembad en kun je sporten op de verschillende sportvelden. Het terras van bistro de Oale Ste grenst aan de camping, waardoor je altijd nog een drankje kunt meepikken op een zonnige dag. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en worden ze optimaal vermaakt door het animatieteam van de camping. Of gaan ze voor het piratenschip in het zwembad? Je bent er zeker van dat de kids uren zoet zijn. Ook is er een indoorspeeltuin, mocht het weer het niet toelaten om binnen lekker te genieten!

De binnenspeeltuin is van november t/m maart gesloten!

Meer informatie
Reserveren