Reserveren
Menu

Genieten aan de hand van handig fietsknooppuntennetwerk

Genieten van fietsen in Nijverdal

Fietsen in Nijverdal is werkelijk prachtig, gezien zijn mooie ligging in het prachtige natuurpark De Sallandse Heuvelrug. Heb je zin in een flinke tocht door de natuur, dwars over de heide en door de bossen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Fietsen in Nijverdal wordt een stuk makkelijker (en leuker!) gemaakt door het fietsknooppuntennetwerk dat je hier in de buurt vindt. Zo kun je makkelijk je eigen route samenstellen, afhankelijk van of je zin hebt in een korte of lange route. Knooppunt 58 begint voor de deur van de Oale Ste, zodat je een makkelijk beginpunt hebt. Dus ontdek de Oale Ste met de fiets en geniet en proef de gezelligheid op ons terras.

Hieronder een aantal fietsroutes die u vanaf de Oale Ste kunt fietsen!

Prachtige bossen over de Sallandse Heuvelrug Dwars over de Sallandse Heuvelrug Een schitterend rondje Nijverdal Rondje Reggedal en Sallandse Heuvelrug

 

Flink op de pedalen

Mountainbiken in Nijverdal

Ontdek je liever een vooraf uitgezette route? Dat kan ook zeker! Fietsen in Nijverdal omgeving kan namelijk ook met de mountainbike; over de twee bewegwijzerde mountainbikeroutes die je vindt door het park De Sallandse Heuvelrug. Op deze routes fiets je al snel een flink stuk weg. De routes variëren van 18 tot 30 kilometer en zijn voor zowel de beginnende mountainbiker als de gevorderde fietser te betreden. Zo combineer je sportief bezig zijn met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte heidegebieden, bossen en een indrukwekkend reliëf. En onthou: respect voor de natuur blijft centraal staan. Niet alle routes zijn het hele jaar geopend, dus houd daar rekening mee met uw plannen. 

Op vakantie en op zoek naar een goede fiets?

Fietsverhuur in de buurt

Ben je aan het genieten van een goede vakantie in Overijssel en wil je zelf op pad gaan? Of op zoek naar een goede fiets voor een flinke tocht? De Oale Ste heeft zelf 10 mountainbikes die we aan je kunnen verhuren voor een goede tocht. Ben je op zoek naar meer fietsen voor een tocht met de hele familie? We hebben goede contacten met verhuurbedrijven in de buurt die meer fietsen kunnen aanbieden. Zo kun je gezellig met zijn allen op pad en wordt fietsen in Nijverdal een stuk makkelijker! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sluit de dag goed af bij onze bistro

Terugkomst bij Bistro de Oale Ste

Heb je een flinke tocht achter de rug? Die benen flink uit je lijf getrapt? Dan ben je zeker toe aan een rustige tussenstop of een drankje om de dag goed af te sluiten. Bij Bistro de Oale Ste bieden we je de mogelijkheid om lekker tot rust te komen. Of dat nu is met een heerlijke lunch, een drankje in de zon of een goed diner tot op de puntjes verzorgd. Zo sluit je de dag fietsen in Nijverdal op een heerlijke manier af of ben je weer opgeladen om verder te trekken. Ontdekken, proeven en genieten staan bij ons centraal.  Bekijk onze menukaart en reserveer je tafeltje voor je volgende fietstocht!

Reserveren