Reserveren
Menu

Wandelen in Nijverdal

Genieten van de beste wandelroutes

Je kan optimaal wandelen in omgeving Nijverdal, een plaats midden in het prachtige natuurpark De Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug biedt een netwerk van wandelknooppunten en is daarmee heel erg geschikt om te voet te verkennen. Alleen, met het gezin, of met een grotere groep kun je kilometers struinen over de heide en door het bos. Wat je maar wilt. Zelfs meerdaagse wandeltochten zijn mogelijk. De trouwe viervoeter mag ook – maar wel aangelijnd – mee en zal zich optimaal vermaken op de heide en in de bossen. Bij De Oale Ste zie je op het informatiebord een overzicht van alle routes in de omgeving, zodat je zelf gemakkelijk op weg kunt gaan. De schoenen aan en gaan!

Wandelroute Noetselerberg korte route Wandelroute Noetselerberg middel Wandelroute Noetselerberg lang Wandelroute Haarlerberg

Het nationale park

Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug strekt zich uit tussen Hellendoorn en Holten en vormt een van de twintig nationale parken in Nederland. Het is de ideale plaats om lekker te wandelen in Nijverdal en omgeving, met vergezichten over de heide en bossen die eindeloos lijken te zijn. Wist je dat het landschap is gevormd door ijs dat verschoof, smeltwater en stuivend zand? Door de eeuwen heen is het natuurpark gevormd naar de huidige, prachtige aanblik. Hiermee is het de ideale plek om tot rust te komen tijdens een heerlijke wandeling en te genieten van al het schoon in Nederland.

Op zoek naar een goed beginpunt om te starten met wandelen in Nijverdal? Op de website van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vind je meer informatie over het nationaal park en de leukste wandelroutes die door het nationaal park heen lopen. Zo maak je je op voor een heerlijke wandeling in Nijverdal en omgeving, mogelijk met ieder gezelschap!

Bijkomen met een lekker drankje of smakelijk diner

Terugkomst bij Bistro de Oale Ste

Moe na een flinke dag wandelen op de Sallandse Heuvelrug? Of behoefte aan een tussenstop om daarna weer stevig door te stappen? Bij Bistro de Oale Ste staan we voor je klaar met een heerlijk drankje (in de zomermaanden zelfs op ons zonnige terras!), een smakelijke lunch van heerlijke sandwiches of salades om weer aan te sterken of een goed diner met bijpassende wijnen of bieren om de dag goed mee af te sluiten. Zo maak je van het wandelen in omgeving Nijverdal echt een waar feestje. Neem snel een kijkje op onze menukaart en reserveer alvast je tafel zodat je zeker bent van een plekje!

Reserveren