Reserveren
Menu

Heerlijk genieten met de kids

Vermaak voor de kinderen

Bistro de Oale Ste is een kindvriendelijk restaurant in Nijverdal. Terwijl papa en mama (of opa en oma) op het terras zitten te ontspannen, genieten de kinderen zich ook optimaal bij ons. Dat vinden we namelijk ook erg belangrijk; dat iedereen het naar de zin heeft en iedereen zich welkom voelt. Speciaal voor de kids (en volwassenen die zich nog jong voelen) heeft bistro De Oale Ste daarom de volgende leuke activiteiten naast het restaurant:

De binnenspeeltuin is van november t/m maart gesloten!

  • Een binnen- en buitenspeeltuin
  • Een springkussen
  • Een pannaveld om te voetballen
  • Een interactief speeltoestel SONA

Smullen en genieten

Menukaart voor de kids

Al dat spelen maakt hongerig. En die hongerige buikjes vullen we graag met lekkere snacks of een uitgebreide lunch of diner voor de kids. Zo hebben we een gedeelte van onze menukaart ingericht op de kids, met gerechten waar zij gelukkig van worden. Zoals poffertjes met stroop of lekkere kipnuggets. Bekijk hier alle gerechten die we aanbieden. Zo maken we van bistro de Oale Ste écht een kindvriendelijk restaurant in Nijverdal. Gezellig genieten met zijn allen!

KIDS High Tea

Thee leuten en smullen van zoetigheden

Als kindvriendelijk restaurant in Nijverdal bieden we ook een heerlijke High Tea aan met de lekkerste thee en hapjes die het allemaal perfect afmaken .Een gedeelte van de gerechten is huisgemaakt en een gedeelte van de gerechten komt van onze leveranciers uit de regio (een bakker en/of patissier). Hieronder zetten wij de enkele voorbeeldgerechten op een rijtje (sommige wisselen per seizoen):  

 

 

Ook hier worden de kids niet vergeten, zodat zij gezellig mee kunnen High Tea’en. In de speciaal op de kids afgestemde versie vind je een muffin die zij zelf mogen versieren, vers fruit, chips en meer lekkers. En uiteraard thee. De KIDS versie is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Hier vind je alle informatie!

Reserveren