Oale Ste nieuws

Nieuws

Terras Top 100: Bistro de Oale Ste is op plaats 29 geëindigd in de Misset terras top 100 en uitgeroepen tot het beste terras van Twente 2021

6 sept 2021 – Bistro de Oale Ste mag zich het beste terras in Twente van 2021 noemen. Bistro de Oale Ste staat in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2021. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca maandag 6 september bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. Bistro de Oale Ste staat bovendien landelijk op de plaats 29 van de beste terrassen van Nederland en bovendien staat bistro de Oale Ste op plaats 2 bij de publieksprijs. Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat, zegt eigenaar Bert-Jan Hoekjen van Bistro de Oale Ste.

Top gastvrijheid en schoolvoorbeeld hoe het zou moeten zijn bij Bistro de Oale Ste!
Bistro de Oale Ste scoort goed op gastvrijheid, behulpzaamheid, uitstraling en volgens de jury: dit is een topbedrijf! Wij zijn ontzettend blij met dit resultaat en alle credits gaan naar de medewerkers zegt Bert-Jan Hoekjen. Elke dag weer gaan om de gasten in de watten te leggen heeft tot dit resultaat geleid.

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze aan vier voorwaarden voldoen: het terras moet minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bv op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn. Afgelopen maanden zijn alle terrassen twee keer beoordeeld door een vakjury. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, letten juryleden op tientallen aspecten van het terras: van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. Op basis van de behaalde resultaten is de Top 100 samengesteld. De Top 7 heeft vervolgens alles uit de kast moeten halen tijdens een gesprek met de hoofdjury, om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Over Bistro de Oale Ste
Bistro de Oale ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en is onderdeel van camping de Noetselerberg en heeft een prachtig buitenterras waar gasten heerlijk tot rust kunnen komen.

Meer weten over Bistro de Oale Ste, ga naar www.oaleste.nl. Kijk voor de complete Terras Top 100 ranglijst, provinciewinnaars en informatie rondom de Misset Horeca Terras Top 100 op www.missethoreca.nl.

 

u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Let op: U ontvangt van ons nog een email waarin u de aanmelding kunt bevestigen.

Ga terug naar home
Reserveren