6-1-2019

Het jaar 2018 in vogelvlucht

Tijd om even terug te kijken…Zo aan het einde van het jaar maken we de balans op. Wat gaan we volgend jaar doen, waar liggen de kansen voor ons bedrijf en hoe kunnen we onze gasten nog beter verrassen en in de watten leggen. En dan denk je wat ging de tijd ook alweer snel dit jaar. We hebben dit jaar door de prachtige zomer weer vele ( camping ) gasten mogen ontvangen op het terras en in de bistro. Volgens mij nog nooit zoveel zomerse dagen gehad. De gasten konden heerlijk genieten van het mooie weer. Af en toe was het gewoon te warm! De uitbreiding van het lounge terras kwam goed van pas. Ook hebben we weer mooie feesten mogen verzorgen, bekende gezichten maar ook veel nieuwe gezichten.

Het hoogtepunt van het jaar was het behalen van de publieksprijs van de terras top 100! Wat waren we blij met dit resultaat. We willen nogmaals iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Ook de evenementen waren weer een groot succes!

Erg trots zijn wij op onze medewerkers, die het afgelopen jaar weer met enorme inzet er weer voor gezorgd hebben dat alles met passie werd uitgevoerd! Het was af en toe passen en meten, de werkdruk lag behoorlijk hoog door de krapte aan personeel. Maar we hebben het weer volbracht.

We zijn alweer druk bezig met nieuwe dingen voor 2019! Ik wens iedereen een heel goed Oud en Nieuw en hoop jullie natuurlijk ook in 2019 weer te mogen ontvangen!

Het jaar 2018 in vogelvlucht
Geschreven door
Bert-Jan
Reserveren