Reserveren
Menu

De bistro

Ontdek de plek met geschiedenis

Te midden van de Sallandse heide ligt bistro De Oale Ste. Hier zorgen broers Bert-Jan en Geert Hoekjen en hun medewerkers ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt.

Het is een echt familiebedrijf; de eigenaren zijn zelfs geboren in het woonhuis dat nu is omgebouwd tot bistro. Van kampeerboerderij in de jaren ‘60 en campingkantine in de jaren ‘80 heeft het pand sinds 2002 haar huidige functie als bistro gekregen. Vandaag de dag is De Oale Ste (letterlijk vertaald: de oude plek) een combinatie van traditionele elementen in een modern jasje. Een fijne plek om lekker te eten, genieten  en lekker te ontspannen. Wij verwelkomen uw graag op deze mooie plek.

Reserveer een tafel

Kwaliteit uit de streek

Simpelweg samen genieten

Bij ons kun je terecht voor een heerlijke lunch met Twents landbrood, koffie met ambachtelijk gebak, of een diner met smaakvolle specialiteiten, zoals onze Steak tartaar, huis gerookte zalm, tournedos of onze smaakvolle desserts.   Geen poespas, wel heel smaakvol.

Binnenkijken

Ouderwetse gezelligheid in een modern jasje

Een fijne plek voor iedereen

Van koffie tot een sfeervol diner

Het hele jaar zijn we geopend voor iedereen die een hapje wil eten, gezellig wil borrelen of alleen een kop koffie wil drinken. Bij mooi weer kan dat ook op ons heerlijke terras. Iedereen is welkom en reserveren hoeft niet.

In de wintermaanden kunt u heerlijk bijkomen na een wandeling in onze sfeervolle huiskamer. Geniet dan van een heerlijke warme chocolademelk surprise of een smaakvolle rode wijn. Wij verwelkomen u graag met onze Twentse gastvrijheid.

 

Reserveren