Online reserveren

Bespreek een tafeltje

Van.a f 1 juni 12:00 is ons prachtig terras en restaurant weer geopend staan wij klaar om jullie met open armen te ontvangen!

Wel zijn er nog een aantal regels waar wij ons aan moeten houden vanuit de overheid. Zo mogen er maximaal 2 personen aan een tafel plaatsnemen m.u.v gezamenlijke huishoudens er is een maximum van 30 personen in het restaurant. Voor buiten geld geen limiet! U bent van harte welkom ook als u spontaan even een kopje koffie met een taartje wilt eten, of even wit lunchen of borrelen. Wij willen het voor u zo laagdrempelig mogelijk maken. Dus kom weer lekker genieten bij de Oale Ste!

Voor een high tea, high wine of high beer is het wel noodzakelijk om ten minste 1 dag van tevoren te reserveren.

Betalen met cadeaukaart van een externe partij? I.v.m de hoge kosten voor ons als acceptant voor het gebruik van deze kaarten, accepteren wij maximaal 1 kaart/pasje  per reservering. Niet geldig op feestdagen en i.c.m andere acties. Wij hebben een samenwerking met de VVV cadeaubon.

Als u een cadeaubon heeft gekocht in de webshop van onze website dan kunt u bij de reservering het nummer van de cadeaubon invullen! ( dit geldt dus niet voor onze eigen cadeaukaarten en cadeaukaarten van externe partijen ).

Huisdieren zijn in onze bistro niet toegestaan. U viervoeter is wel van harte welkom op ons mooie buitenterras. Wij hebben voor uw hond waterbakken en koekjes klaarstaan!

Reserveren